Kevään geometriaa

Terminen kevät on lapissa vielä kaukana, mutta kevät on silti hiipinyt mieleen ja tehnyt sinne kodin. Päivä on pidentynyt hurjasti, kirkasta on jo ennen aamu kahdeksaa ja se piristää mieltä kummasti.

Tälle kuulle mulla on aikomus saada valmiiksi paljon. Päätin tämän kässävuosi-haasteen nähtyäni, että pyrin nyt tekemään enemmän itse vaatteita, kuin ostamaan niitä. Toki on poikkeuksia, kuten esimerkiksi farkut, joita en vielä ala itse ompelemaan. Tämä peplumpaita valmistui jo tammikuun puolella, kun tarvitsin työhaastatteluun uuden paidan. Tiiättehän – se paha fiilis kun vaatekaapissa ei oo mitään päälle laitettavaa. Haluan uskoa, että tämä paita oli mun good luck charm, koska sain sen työn ja oon ollut siellä nyt kuukauden. 


Kangas on painettua elastaanitrikoota Kangaskapinasta. Kaavana käytin omille mitoille tehtyä peruspaitakaava ja peplumhelma on täyspyöreä kellohelma.
Mitä kevään tulo merkkaa sulle?Mulle ainaki tulee kova sisustus- ja siivousvimma ja haluttaa raivata koko koti kesää ajatellen puhtaaksi kaikesta turhasta roinasta.
tudiluu!

Lue koko postaus tästä