Kevään vaatesuosikit

Vielä kerkeää kevään vaatesuosikit, eikö! Huhtikuu on vielä vahvasti kevätkuukausi, vaikka kelit onkin näyttäneet ja tuntuneet jälleen enemmän kesäisiltä kuin keväisiltä. Tälläisen kombon variaatiolla on kuitenkin tullut mentyä suurin osa keväästä ja halusin teille tuoda esiin mun tän hetken suosikkeja.

Luhdan vedenpitävä takki

Helmikuussa lumi- ja loskasateessa tarpoessani talvitakissa pohdin, että olisipa vedenkestävä takki. Koska olen vielä kesään asti jatkuvasti Sepän kauppakeskuksen vieressä ja olin ystävääni Katria odottamassa käymään sushidinnerillä, päädyin pyörähtämään Luhdan liikkeessä.

Siellä sattui silmään tämä D-malliston semipitkä takki, joka on veden- ja tuulenpitävä saumojaan myöden ja täydellinen kevät- ja syyskeleille. Koska työmatkat etenkin taittuu kävellen (tai nyttemmin pyörällä), oli tämä sijoitus täydellinen. Osan tästä maksoi syntymäpäivälahjana Mamma Voutilainen, osan maksoin itse. Mulla on tässä koko D44/22.

Tommy Hilfigerin Citykumpparit

Näistä ihanista Tommy Hilfigerin citykumppareista kirjoitin ihan oman postauksensakin. Huomasin myös onnekseni, että saadessani kustomipohjalliset mahtui ne myös näihin. Toivoin kuitenkin jotenkin, että näiden aika olisi

Lue koko postaus tästä