Keväisiä suosituksia

Nyt, kun kotona tulee vietettyä poikkeuksellisen paljon aikaa,on hyvä  aika suositella kaikenlaisia hyväksi havaittuja juttuja. Muutakin kuin kosmetiikkaa.

MOSSA BB-voide
Aloitan nyt kuitenkin kosmetiikasta, sillä tämäMossan BB-voide joka on todellinen monitoimituote.
BB-voidetta voit käyttää meikkivoiteena, meikinpohjustusvoiteena tai vaikka kosteusvoiteena, Tämä sopii ainakin mulle parhaiten korvaamaan meikkivoiteen.
Voide poistaa kiiltoa, mikä on loistavaa hieman rasvoittumaan taipuvaiselle iholle,Tykkään paljon mattapintaisista meikkivoiteista ja musta tärkeintä on että voide peittää tarpeeksi muttei liikaa. Iho saa kuultaa läpi ja tätä laitan hyvin ohuelti, ettei tule liian paksua kerrosta.
BB-voiteessa on hyaluronihappoa, luonnollisia öljyjä ja sheavoita.


Puutarhan salaisuus-kirja
Sain Maatiaiskananen-blogin Hilleviltä hänen vasta ilmestyneen Puutarhan salaisuuskirjan arvostelukappaleen, joka onkin ilahduttanut jo monena päivänä.Olen vuosikauden kasvattanut pienimuotoisesti parvekkeella milloin mitäkin janyt kun viime kesänä hankittiin kesämökki, jossa paljon pihaa niin tarkoitusolisi siellä kasvatella myös jotakin.
Toki nyt kun Uusimaa suljetaan, on mahdollista ettei ensi kesänä puutarhatoiveet toteudu mutta olen jo kylvänyt mm tomaatin, chilin, kurkun ja erilaisten yrttien siemeniäja kasvattelen niitä sitten parvekkeella jos en saa maahaan

Lue koko postaus tästä