Kevät messut 2019

Viime vuonna Kevätmessut inspiroi hankkimaan keinutuolin ja ilmakasveja, mitäköhän tänä vuonna?Ei sillä, nyt lähdin sinne lähinnä tapaamaan ystävää ja vähän fiilistelemään, ilman aikeita hankinnoista. Tulevan julkisivuremontin takia kun ei tarvitse edes kesäkukista haaveilla.
Kevätmessujen lisäksi samanaikaisesti on Lautasella, lähiruoka-ja luomumessutjoten varsin monipuolinen kattaus on messuilijalle tarjolla.
Tässä hieman tunnelmia lauantailta.
 Kuvattavaa olisi ollut vaikka kuinka, mutta ystävän kanssa höpöttäminen tuntui tärkeämmältä ja saimmekinaikaa tuhottua syömällä ja kahvittelemalla niin ettäehdimme nauttia vain Kevätmessujen tarjonnasta.
Lautasella-messuilla olisi ollut mukava piipahtaa muttakahden ison hallin kiertäminen riitti tällä kertaa.
Isot linjat tuntuvat olevan samanlaiset vuodesta toiseen, mutta jos olisi piha jota laittaa, mökki tai puutarha, niin messuilta löytyisi kyllä mitä ihastuttavampia ideoita.
Kotiin toin vain muutaman ilmakasvit talvelle kuivahtaneiden tilalle.Koskaan aiemmin en ole näin vähillä ostoksilla selviytynyt 🙂
Oletko käynyt Kevätmessuilla tai aiotko vielä huomenna mennä?Onko sulla piha tai parvekesisustus suunnitelmia?Tai syyhyykö sormet jo istuttamaan kesäkukkia?
MaikkuMansikoitajavaahtokarkkeja

Lue koko postaus tästä