Kevät tuli kotiin – kestävällä tavalla

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: SPR KONTTI
Iskeekö muillekin keväisin into sisustaa kotia? Meillä kotona yksi seinä vaihtoi väriä ja pientä uutta sisustukseen on kantautunut pitkin kevättä – erityisesti yhdestä suosikkikaupastani. Se on nimeltään Kontti. Juu, juuri se SPR:n Kontti. Sattuu sijaitsemaan ihan lähellä meitä ja sinne on aina yhtä hauska mennä kiertelemään ja tekemään löytöjä. Etenkin tämä Vantaan Kontti on tosi iso myymälä ja siellä on ison vaateosaston lisäksi runsaasti huonekaluja, kirjoja, urheiluvälineitä, astioita… you name it. 
Tarvitsetko oikeasti uutta? 
Kannustan kaikkia miettimään hankintojen suhteen ihan ensin, voisiko ostoksen tehdä käytettynä. Maailma on kirjaimellisesti pullollaan tavaraa ja aika harvoin on perusteltua hankkia ihan uutta. Käytetyn etsimiseen pitää nähdä vähän enemmän vaivaa, mutta se palkitsee ihan eri tavalla, kuin pikainen reissu sinikeltaiseen tavarataloon. Löytämisen ilo sekä tieto siitä, että teki ympäristön kannalta järkevän valinnan. 

Tässä meidän ihanassa vappupöydässä tarjoitin on Kontista ja löytyi hintaan 16 euroa. Kunto aivan uutta vastaava. Kuohuviinilasit meiltä puuttui ja niitähän oli siellä

Lue koko postaus tästä