Kevättä kynsiin ja huuliin


No nyt on kuulkaa kynsilakkojen sävyt kohdillaan.Upean pehmeitä ja lämpöisiä sävyjä tarjoilee IsaDora ihanissa kevään uutuksissa.Sävythän ei varsinaisesti ole uusia, mutta kovasti ovat mieluisia tällaiselle tavalliselle tallaajalle.Nämä ovat sellaisia sävyjä, joita voin käyttää työpaikallakin vaikka joka päivä.Samoja sävyjä löytyy myös uusista huulikiilloista ja mattapunista.Kynsilakkojen suositushinta on 8,90 euroa.

TWIST-UP GLOSS STICK suositushinta 14,50 euroaHuulikiillon ominaisuudet:Kosteuttaa huulia.Pehmeä, kermamainen koostumus, joka jätää huulille näyttävän kiillon.Parantaa huulten muotoa ja saa ne näyttämään aiempaa täyteläisemmiltä.

TWIST-UP MATT LIPS suositushinta 14,90 euroa
Huulipunan ominaisuudet:
Kevyen tuntuinen, voidemainen koostumus.Jättää huulet miellyttävän tuntuisiksi.Ei kuivata huulia.Väri pysyy huulilla pitkään.Helppo levittää huulille muotoillun kärkiosan ansiosta.

Tyttären käteen testattiin kaikki kiiltojen ja mattapunien sävyt.Kauniita ovat.Seuraavaksi näet minun omat suosikkini näistä ihanuuksista.

Kynsiin valikoitui kaunis ja luonnollinen sävy 583 Hazelnut.Vain yksi kerros lakkaa ja on pysynyt töissäkin hyvin kynsissä.Huomenna voisin lakata kerroksen  lisää, niin kynnen pinta pysyy siistinä.

Mattapunista löytyi ehdoton suosikkini.Kuten huomaatte, ei matta ole yhtään kuivan näköinen, vaan huulet näyttävät pehmoisilta.Valmiit pusutteluun 😀
IsaDoran kynsilakat, huulikiillot ja

Lue koko postaus tästä