Kiara Sky Electro pop collection – swatches

Mä oon ihan sekaisin, kun julkaistaan toinen toistaan ihania kirkkaita kesäkokoelmia eri merkeiltä. Juuri kun Color Clubin lakkoja oon pyöritellyt käsissäni jonkin aikaa niin sain swatchattavaksi lisää kesäsävyjä. Nyt vuorossa Kiara Sky Electro Pop kokoelma CesarsShopista ♥ 

Tässä yhdeksän lakan kokoelmassa on kuusi cremelakkaa sekä kolme cremeglitterlakkaa. Kiaran lakkoja oon käyttänyt tosi vähän. Oon swatchannut yhden nudekokoelman, jonka voitin instassa. Kyseisen  nudekokoelman swatchit löytyy muuten vain instasta ja CesarsShopin verkkokaupasta tällä hetkellä. 😉 Niissä on kaikissa ollut hyvä, tasainen koostumus, riittävään peittävyyteen tarvitsee sen 2-3 kerrosta mikä on tavallista monilla merkeillä. Aika löysin rantein swatchailin nämä kesäkokoelman lakat, mikä tarkoittaa sitä, että kerrokset on ehkä aavistuksen paksumpia kuin mitä olen tottunut lakkailemaan. 
Kurkataanpa yksityiskuvat jokaisesta…
MAIN SQUEEZE on vaaleankeltainen creme. Enemmän banaanin kuin sitruunan sävyinen. Swatchissa 3 kerrosta. 

BUBBLE YAM – on neonpastellinen ruusupinkki creme, joka taittaa kylmään. Pigmenttinen ja mukava koostumus lakata. Swatchissa 2 kerrosta. 

GIMME A BEAT – on räväkkä turkoosin sininen creme. Tässä hyvä koostumus ja

Lue koko postaus tästä