Kiara Sky – Jet setter collection

Kiara Skyn uusin lakkakokoelma kantaa nimeä ”Jet Setter”. Lakkojen nimet on keksitty liittymään matkustamiseen. Kokoelmassa on 5 cremelakkaa sekä 1 glitterlakka. Itsellä ensinäkemältä kokoelmasta tuli mieleen joulu (jos pinkkiä ei lasketa!) ūüėÄ Ei suinkaan lähestyvät juhlapyhät ole mielessä. 

SOMEONE LIKE BLUE – kirkas kobaltinsininen creme, joka sai kamerani sekaisin. Kuvassa vaaleampi ja aavistuksen liian kirkas. Koostumus vähän ohutta mutta kahdella kerroksella saa hyvän peittävyyden. 

PRETTY FLY – emeraldin vihreä creme. Koostumus peittävä ja hyvä. Kynsillä kaksi kerrosta. 

MILKY WHITE – valkoinen creme. Ilmeisesti tehty esim. ”milky bath” -koristeluja varten, mutta mielestäni tämä ei kynsilakkana ole tarpeeksi crelly vaan hyvinkin peittävä kahdella kerroksella. Voi olla, että olen toki väärässä koska en kyseistä koristelutyyliä ole nähnyt/tehnyt. 

PLANE AND SIMPLE – tumma burgundin punainen creme. Koostumus ohuehkoa, tasaiseen peittävyyteen tarvitsi 2-3 kerrosta riippuen omasta tarkkuudesta. Kuvissa kirkkautta, jonka takia luonnossa lakka tummempi/syvempi. 

FIRST CLASS TICKET – shampanjan sävymaailman glitterlakka. Pohja aavistuksen persikkainen, seassa flakieita sekä kultaisia glittereitä. Toisessa

Lue koko postaus tästä