Kicks beauty kicks in

Mä olen niin rakastunut! Löysin oikeastaan niin vahingossa kuin olla ja voi ihan mielettömän sarjan ja hintakaan ei missään nimessä hipoile taivaita!

Plussaa myös lupauksesta: 
KICKS – Your Beauty Destination KICKS on kehittänyt oman kauneudenhoitolinjansa yli 20 vuoden kokemuksen sekä myymälöiden omistautuneiden meikkitaiteilijoiden ja ihoterapeuttien avulla. Tuotekehittelyssä panostamme niihin ominaisuuksiin, joista asiakkaamme pitävät eniten. Väreistä koostumukseen. Toivomme, että rakastat KICKS-mallistoa yhtä paljon kuin me. Annamme aina rahat takaisin, jos et ole KICKS-tuotteeseesi täysin tyytyväinen. Mitään KICKSin myymiä tuotteita ei testata eläimillä. Kaikki KICKSin myymät tuotteet noudattavat EU:n asettamia määräyksiä, joiden mukaan eläinkokeet ovat kiellettyjä sekä lopputuotteen että ainesosien testaamisessa.

Eli kyseessä on Kicks beauty niminen sarja, johon kuuluu meikeistä ihonhoitoon ja hiuksiin kaikkea. Hinta/laatu on ihan mieletön ja olen nyt muutamaa koklaillut.

Oikeastaan halusin kokeilla jotain uutta silmänympärysiholle, kun Cliniquen laser focus loppui ja päiväkäyttöön on ujuttautunut The Ordinary caffee solution 5% + EGCG joka muuten on ihan  mieletön tuote!!!! Itselläni on vaivana silmäpussit, ja tadaa!

Lue koko postaus tästä