Kierrätä paperikassista kalenteri


Kierrätä paperikassista kalenteri

Hyvää uutta vuotta 2018! Nyt se alkoi, uusi vuosi ja koska juhlat on nyt juhlittu, on syytä palata arkeen ja miettiä arjen käytäntöjä. Esittelen sinulle kohta paperikassikalenterin, mutta sitä ennen mieti hetki seuraavaa: 

 Kuinka tärkeää sinulle on kalenteri ja sinne muistettavien asioiden ja menojen merkitseminen? Olisitko aivan hukassa, jos kalenterisi häviäisi? Oletko tehnyt kaikki merkintäsi kännykkääsi ja se on hajonnut tai kadonnut ja olet ollut aivan lirissä? Satutko siis tarvitsemaan kalenteria vuodelle 2018?

Ennen blogia,  ne muutamat menot, mitä itsellä oli, muistuivat mieleen ilman kalenteriakin, toki ne sinne aina varmuudeksi raapustin. Tyttärien cheerleading-harrastuksen aikataulut aikoinaan oli kyllä pakko merkitä jääkaapin oven kalenteriin, sillä miehen kanssa kun tyttöjä kuskattiin ympäri kaupunkia, oli pakko olla kartalla, missä ne harkat milloinkin oli. 

Muistan kerran, kun meillä oli kimppakyyti parin perheen ringissä, niin tytöt soittelivat minulle, että miten on, kun ketään ei ole tullut tänne koululle ja me ollaan täällä keskenään? Toinen äiti oli siis vahingossa vienyt tytöt

Lue koko postaus tästä