Kierrätyskeskuksen uusi Porttipuiston myymälä

Pitkä odotus on palkittu ja uusi Kierrätyskeskuksen myymälä on avattu Porttipuistoon aivan, Ikean viereen. Myymälä on avara, raikas, valoisa ja tuotteet on laitettu hienosti esille. Tavarat ovat myös väljästi, joten jää hyvin tilaa käytäville liikkumiseen. Minun on ihan pakko sanoa, että tämä uusi ilme sopii minulle ja myös iskee minuun ja syvälle. Toimii todella hyvin.
Avajaispäivä oli lauantaina ja kakkukahvia jonotti iso määrä ihmisiä. Vaikka ihmisiä oli paljon, sujui avajaispäivä mukavasti ja rauhallisesti. Kaikenlaista hauskaa tekemistä löytyi jokaiselle lapsesta aikuiseen. Meidän Härdelli osallistui aarrejahtiin ja sai pehmolelun (onneksi sain sen pehmolelujen riippumaton kattoon juuri). Kaikkea kivaa oli tarjolla askartelusta arvontaan, tapahtumakalenteria voi tutkailla täältä.

Kierrätyskeskus on kokenut alkuvuonna paljon, yksi iso muutos on Kierrätyskeskuksen uusi ilme, joka on nuorekas, raikas ja rento ja uusi logo sopii tähän uuteen ilmeeseen täydellisesti. Uuden ilmeen tekijöistä, kuvista ja logosta löytyy juttua täältä. Ja tuo uusi ilme näkyy myös Porttipuiston myymälässä. Kierrätyskeskus on nyt tätä päivää,

Lue koko postaus tästä