Kierrätyskeskuslöydöt


Kävin lauantaina taas Kierrätyskeskuksessa pyörähtämässä.Löytyi vaikka mitä pientä mukaan.Askartelutavaraa oli halvalla vaikka millaisiin askarteluihin.Itse yritin valita sellaisia juttuja, jotka oikeasti tulisivat nyt käyttöön.

Nämä huopapallot oli pakko napata mukaan, koska heti sain askarteluidean päähäni näistä.19 lilaa ja 10 vihreää palleroista maksoivat 2€.Tuolla hinnalla ei saa edes huovutushuopaa ostettua.

Palanen pellavakangasta lähti myös mukaan.Vähän jotain ideaa on valmiina, mutta katsellaan mitä tästä lopulta tulee!Hintaa kangaspalalla oli 0,55€.


Oletteko katsoneen tv:stä Antti Holman juontamaa Mestaritekijä ohjelmaa?Viimeksi nähdyssä jaksossa kilpailijat pääsivät tekemään pienoismaailman valitsemaansa läpinäkyvään astiaan.Siitä se idea sitten lähti, kun tämän muovisen laatikon löysin.Nyt pitää vaan miettiä, että millainen minun minimaailma olisi.Laatikosta maksoin 2€.

Kaksi palaa nahkaa maksoi 1€:n.Tarvitsen uusille lukulaseilleni kotelon ja tällaisesta palasesta sen pystyn helposti ompelemaan.

Mies tykkää pienistä savikipposista ja ostinkin hänelle uuden pähkinäkipon.Kaunis saviastia maksoi vain 1€.
Tällaisia ostoksia tällä kertaa.Kaikki hankinnat maksoivat yhteensä 6,55€.Näillä ostoksilla muuten säästin luontoa 3,75kg hiilijalanjäljen edestä!
Ihanaa viikkoa teille kaikille!Minulla on tässä nyt pari päivää lomaa.Innolla odotan jo

Lue koko postaus tästä