Kiitos ♥ siksi arvonta

Lupailin teille, että kun huimat 100.000 sivulatausta tulee täyteen, tärähtää blogissa arvonta ja nyt sen aika on. Ihan ekaksi toivotan uudet lukijat tervetulleiksi, toivottavasti viihdytte ♥
Toiseksi haluan kiittää teitä jokaista ihanaa blogin lukijaa – kirjautunutta tai anonyymiä, sillä joka kuukausi sivujani on katseltu 5-6000 kertaa ja se on tälläiselle pienelle, simppelille tavis blogille paljon se! 

Olen päässyt tekemään mukavia yhteistyöjuttuja ja tutustunut mukaviin uusiin ihmisiin, blogi on ollut mulle paras harrastus vuosikausiin. Tähän kanavoituu monet mielenkiinnon aiheet ja välillä vain mielikuvitus on rajana :)Oon miettinyt ettää blogi on vähän kuin oma lehti, jonka sisältöä bloggaaja tuottaa, eikö?Tai jollekin päiväkirja, tai ehkä vähän kumpaakin.


Palkinnon olen ostanut itse, lukuunottamatta Revlonin kynsilakkaa jonka olen saanut blogi yhteistyöstä Makeupshop.fi:n kanssa.
Ajattelin, että jokainen arvontaan osallistuja voisi niin halutessaan heittää kommenttiin kysymyksen- mitä haluaisit tietää minusta? Voisin kysymykset koota yhteen ja tehdä niistä postauksen jossain kohtaa.
Arvonnat säännöt ovat seuraavat:
Voit saada maksimissaan 4 arpaa~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Yksi arpa ~ anonyymi lukijaKaksi arpaa~ kirjautunut lukijaKolme  arpaa~ instaseuraajaNeljä arpaa ~facebook

Lue koko postaus tästä