Kiitos Indiedays, BID & IBA 2018

Kiitokset Indiedaysille upeasta kahdesta päivästä.Inspiroiduimme jo perjantaina Väinö Kalliossa ja jatkoimme inspiroitumista samaisessa upeassa paikassa myös launtaiaamuna.Väinö Kallio on tapahtumatila, ravinteli ja illanviettopaikka. Rakennus on Väinö Vähäkallion sunnittelema, vuonna 1928 rakennettu entinen Elannon pääkonttori. Elannon pääjohtaja Väinö Tanner johti, asui ja jyrisi talossa hyvän tovin. Nyt rakennus herää eloon koko kansan huviksi. 
Illalla suunnistimme Kattilahallille tapaamaan yhteistyökumppaneita ja juhlimaan gaalaillan merkeissä.Ifolor halusi nostaa esiin suomalaisia lahjakkuuksia valokuvauksen saralla ja palkitsi yhden kuvan Vuoden Kuva – palkinnolla. Minun ottama kuva Maijasta pääsi finaaliin, 10 parhaan joukkoon ja sain upean taulun itselleni. Olen niin onnesta soikeana. Otin kuvan, kun Maija mökötti vaatehuoneen hyllyllä mun pinkkien kalsareiden päällä. ajasin kalsongit pois ja kas, kuva pääsi näin pitkälle. Voittajafiilis ♡
Ne TammelatViiniessi, minä, Harrin matkassa maailmalla ja Chic Conservative Chanel

 Olen niin valtavan kiitollinen, kun olen saanut elämääni näin huippusieluja. Tanssittiin pitkästä aikaa Skohanissa, mutta sitä tunnetta ei tullut, että sänky pyörii laittaessa silmät kiinni. Kerrassaan upea ilta!

Kallokorvakorut ovat Heidi Vornanin käsialaa, mekko Muotikuusta,

Lue koko postaus tästä