Kiitos Kierrätyskeskus

Montakohan kertaa on täällä blogissakin ollut puhetta minun lempipaikastani, eli Kierrätyskeskuksesta?Varmasti kymmeniä kertoja.Minua lähin Kierrätyskeskus sijaitsee Espoon Suomenojalla.Olen niin usein siellä käynyt, että tiedän tarkasti, mistä lähden mitäkin tavaraa etsimään.
Tämän löydön kuitenkin löysin ihan väärästä paikasta.Varmasti joku oli meinannut sen ostaa, mutta tullut toisiin aatoksiin.Minä nappasin tämän heti mukaani ja kurkatessa hintalappua päätös sai sinettinsä.Hintaa hurjat 1€.

Kuten näkyy, pinta on kärsinyt, mutta itse laatikko on täysin ehjä ja mielestäni ihana!Minä saan yleensä ideoita niin, että näen jonkin esineen ja näen sen heti valmiina.Mielituunaus tapahtuu päässäni.

Pientä pintahiontaa ja valkoista kalustemaalia pintaan.Kolme kerrosta maalasin, että sain pinnasta kauniin.Minähän en osaa lopettaa ajoissa, joten mielestäni tämä vähän kaipasi jotain lisää.

Helppo ratkaisu!Tulostin tekstit ja leikkasin ne irti paperista.Decoupage lakalla kiinnitys lokerikkoon.

No nyt näyttää paremmalta (siis minun mielestäni).Teksteistä käy selväksi myös, mihin tarkoitukseen tämä lokerikko on.Usein juhlissa laitan kaikki tarjottavat samalle pöydällä.Pöydän päässä on sitten lautaset, lasit, aterimet ja servetit pinoissa.Nyt ei tarvita pinoja, vaan

Lue koko postaus tästä