Kimalletta vartalolle Luonkosin Celebrate Vartalokakun kanssa!

*Saatu ilmaistuote

Luonkos nousi ihmisten tietoisuuteen aivan ihanien öljypuhdistuskakkujensa kanssa, mutta tiesithän, että Luonkosilta löytyy nykyään myös useampi vartalolle tarkoitettu vartalokakku? Uusimpana tulokkaana on tämä Luonkos Celebrate Sparkling Body Cake*, jonka sain iloiseksi yllätyksekseni itselleni testiin! Luonkos on suomalainen luonnonkosmetiikan brändi, joka siis tunnetaan ennen kaikkea suuren suosion saaneista öljypuhdistuskakuista, jotka on tarkoitettu kasvojen puhdistukseen ja meikinpoistoon. Brändin valikoimista löytyy neljä öljypuhdistuskakkua, joista yksi on suunniteltu erityisesti miehille. Lisäksi valikoimiin kuuluu koko vartalolle tarkoitettu saippuakakku ja kolme erilaista kosteuttavaa vartalokakkua. Tänään kerron teille tarkemmin tästä uudesta Celebrate Vartalokakusta.
Luonkosin tuotteita voit ostaa Luonkosin omilta verkkosivuilta ja tuotteita myyvät myös mm. House Of Organic ja TwistBe. Uuden Celebrate Vartalokakun hinta on noin 28,00 €.

Mikä ihmeen vartalokakku? Luonkosin vartalokakut ovat kiinteässä palamuodossa olevia vartalovoiteita. Ne on pakattu kauniisiin pahvipakkauksiin, joissa kakkuja voi myös säilyttää. Halutessaan vartalokakkua voi toki säilyttää myös muualla, mutta itse olen aina pitänyt omat kakkuni juurikin näissä pahvipakkauksissa, joissa tuotteet tulevat. Luonkosin

Lue koko postaus tästä