Kirjailtu mekko ja kauluspaitaTrench – Burberry / Shirt – Abercrombie & Fitch / Dress – Jack Wills / Beret – United Colors of Benetton / Handbag – Michael Kors / Gloves – Ted Baker / Shoes – Dinsko
Tää perjantai on yksi niistä päivistä, jolloin en oikeasti ole saanut mitään tehtyä. Ja tää perjantai on semmonen päivä, kun mun ois pitänyt saada tehtyä paljon. Sentään sain sitten tämän postauksen aikaiseksi. Mun ensimmäiset asukuvat kuvattiin hyytävässä tuulessa ja lumisateessa. Nämä puolestaan kuvattiin hyytävässä tuulessa ja juuri ennen lumisadetta. Miltei on siis kokonainen ympyrä käyty siitä läpi. Tämä oli tosiaan mun torstainen asu. Olin menossa syömään illalla ystäväni kanssa Helsinkiin, mutten tiennyt mihin mennään syömään. Halusin siis laittaa päälle siistin asun, joka ei kuitenkaan olisi turhan yliampuva arkisemmassakaan paikassa. Siispä päädyin mun aina yhtä luotettavaan yhdistelmään: mekkoon ja kauluspaitaan. Tää on mun mielestä tosi hyvä smart casual yhdistelmä, sillä kauluspaidalla saa helposti juhlavaa mekkoa arkisemmaksi ja arkinen mekko voi kauluspaidan kanssa näyttää vähän ryhdikkäämmältä. Myös  mun ensimmäisessä

Lue koko postaus tästä