Kirjajoulu ja kirja-arvonta jossa 3 voittaa 3 kirjaa!

*Kaupallinen yhteistyö Harper Collins Suomi
Kirjajoulu ja kirja-arvonta jossa 3 voittaa 3 kirjaa!  Jee pääsen puhumaan kirjoista, sillä mitä olisi joulu tai joulun välipäivät ilman kirjoja. Tai illat, viikonloput, reissut, bussissa istumismatkat jne. Kirjat ovat parasta ja edelleen täällä päässä se fyysinen kirja on ainoa oikea vaikka olenkin tykästynyt autolla ajaessa kirjojen kuuntelemiseen.
Harper Collinsin kanssa pääsen arpomaan teille kolme kirjaa ja kolmelle ihmiselle ja postauksen lopussa arvonnasta vielä tarkemmin tietoa. Mutta samalla teille on luotu Adlibirikselle alesivut, josta pääsette tilaamaan itsellenne alennuksella kirjoja tai joululahjoiksi. Todellakin kannattaa kurkkia alesivut, sillä siellä on monen monta huikean hyvää kirjaa roimalla alennuksella. Niin tässä blogipostauksessa esitettyjä kirjoja, kuin monen monta muuta!
Jos ette ole esimerkiksi aiemmin lukeneet Emelien Scheppin kirjoja, niin tuon ruotsalaisen dekkaristin kirjat ovat aivan huippuhyviä ja meillä ne on ahminut myös mieheni ja sukulaiseni ja kaikki ovat tykänneet ja vuolaasti kehuneet. Laadukasta jännitystä ja kirjat, joita ei voi laskea hyppysistään. 
Ohessa vielä muutama

Lue koko postaus tästä