Kirkko varattu!

Lähdin viime viikolla soittelemaan Espoon seurakuntayhtymään Leppävaaran kirkon varaamisesta: milloin sitä voisi alkaa varaamaan tulevan kevään häihin. Espoon tuomiokirkon varaaminen alkoi vapun jälkeen 2.5, joten tämä herätti myös minut paneutumaan kirkon varaamiseen. Vaikkei meillä mikään suosituin häiden ajankohta olekaan, niin halusin silti olla ajoissa, että saisimme varmasti itsellemme mieluisan ajan.

Kuten olen jo aiemmin kertonut, niin meidän hääkirkko on Leppävaaran kirkko. Tai ainakin halusimme siellä sanoa tahdon, mutta suunnitelmat muuttuivat (valitettavasti?) lennossa. Soitin seurakuntayhtymän neuvontaan, josta selvisi, ettei Leppävaaran kirkkoa voisi vielä varata, koska kirkon henkilökunta miettii remonttia, joka ajoittuisi juuri ensi keväälle. Remontin toteutuminen ei ole vielä varmaa, mutta sen takia kirkkoa ei vielä voi varata. Kuulemma mahdollisesti kesällä tai sen jälkeen pitäisi tulla päätös remontista, jolloin voisi kirkon varata, jos päätettäisiin, ettei Leppävaaran kirkko mene remonttiin.

Mutta kun mä halusin niin kovasti varata kirkon! Enkä todellakaan olisi suostunut odottamaan syksyyn kirkon varaamista. Mietittiin sitten neuvontahenkilön kanssa vaihtoehtoja Leppävaaran kirkolle. Käytiin

Lue koko postaus tästä