Kirppikset kalliita?


Aina puhutaan siitä, että Kierrätyskeskus on kallis paikka ja että uuden saa halvemmalla kuin käytetyn. Olen kiertänyt valtavasti eri kirppiksiä ja minulla on tietyt lempparit ja sitten ne vähemmän lempparit. Kierrätyskeskus kuuluu minun lemppareihin, tykkään käydä siellä, myymälät ovat muuttuneet paljon parempaan suuntaan ja mitä tulee hintoihin, niin hinnat ovat kohtuulliset edelleen.
Minulle kaikki nettikirppikset ja torit sun muun vastaavat ovat osta ”sika säkissä” paikkoja. Ja vaikka useimmilla on hyviä kokemuksia, niin itse katson sen olevan sen verran iso riski saada mitä sattuu, että ostan mieluiten sen mitä voin koskea ja minkä nään heti luonnossa.

Hinnoittelu isoissa kirppiksissä on välillä todella hankalaa ja ylihinnoittelua näkee ihan joka paikassa. Oli sitten kyse mistä tahansa kirppiksestä. Mutta itselleni Kierrätyskeskus on ollut todella hyvä juttu ja koska en halua kuormittaa luontoa enää enempää uudella tuotteella, on valinta sen vuoksi aina kirpputorit. Kirppikset ovat myös erittäin mahtava vaihtoehto silloin kun harrastaa keräilyä.

Muutama kuukausi sitten huhtikuussa, kävimme

Lue koko postaus tästä