Kirppisostoskassi paperikassista ja farkkujen palasista


Kierrätyskeskuksen uuden myymälän avajaisten kunniaksi tein kolme postausta aiheesta ja nyt on sen viimeisen postauksen vuoro. Nimittäin, tuunasin lopulta kuitenkin löytämäni farkkutakin ja niin helposti ja yksinkertaisesti, että kuka vaan osaa tehdä tämän. Koska postaus olisi aika tylsä, jos laittaisin vain muutaman kuvan tuosta ihanasta takista niin postaukseen pomppaa myös Lumppis-projektin uusin tulokas, nimittäin kirppisostoskassi.
Nyt on tilava ja hauska kassi, johon kerätä kaikki ne ihanat löydöt mitä kirppiksiltä löytää. Projekti oli todella hauska ja opettavainen. En välttämättä toista tee ihan samalla tavoin mutta kiinnostavaa oli kokeilla miten tällainen onnistuu. Jatkojalostusta varmasti teen lisää. Kassiin on laitettu kaikkea mitä nyt on laatikosta löytynyt kuten farkun osia ja vyön pätkä. Vuori on vanha lakana. Tämä on ehkä Lumppis-projektin kummallisin työ tällä hetkellä.
Farkkutakki oli ihan perus takki, sellainen mihin olemme me 70-luvun lapset tottuneet, erittäin laadukas materiaali, paksu ja leveä. Kaikkein helpoin tapa tuunata vanha vaate on kiinnittää siihen merkkejä. Nykyään ei tarvitse

Lue koko postaus tästä