Kirppistelyt


Viime viikonloppuna pidettiin siskoni kanssa oikein kunnon kirppistelypäivä.Kierros aloitettiin Kontti kirpparilla.Löysin sieltä tämän olkikranssin 0,20€ hintaan.

Tein ostamaani pohjaan tämän mäntykranssin.Vien kranssin isämme haudalle kynttilän kanssa <3

Suomenojan Kierrätyskeskuksesta löysin äidilleni valokuvakehyksen, johon hän voi laittaa tyttäremme ylioppilaskuvan.Maalaan kehyksen hopeiseksi ennen kuin äiti saa sen.Kehys maksoi 1€Ostin myös kaksi huopalevyä, joiden hinta yhteensä oli 2€.Ompeluhommia mietinnässä näistä.

Nihtisillan Kierrätyskeskuksesta löysin etsinnässä olleen leipälaatikon meille.Leipälaatikko maksoi 6€.Vaikka hinta ”vähän” mietitytti, ostin sen silti.Olen vastaavaa etsinyt jo reippaasti päälle vuoden ja tämä sattui olemaan vielä todella hyvässä kunnossa.

Olin edellisenä päivänä ostanut H&M:stä itselleni mekon (ilman sovittamista) ja kyllä kotona harmitti, kun muuten niin kaunis mekko oli kainaloiden kohdalta todella ikävän tuntuinen.Vein palautukseen mekon.Eipä harmittanut mekkokaan enää, kun löysin Kontista tämän ihanan Elloksen mekon 7€ hintaan.Mekko oli aivan uuden veroinen ja mikä parasta, ihanan väljää kokoa.

Pesun jälkeen mekko pääsi eilen heti käyttöön.Meillä oli ryhmiksessä joulujuhlat ja halusin laittaa uuden mekon päälleni.Lindexistä löysin paksut mustat sukkahousut vielä