Kirsikkapuun alla asukuvia

Kirsikkapuun alla asukuvia
Kevät on ihanaa aikaa, vaikka kirjoittelinkin äskettäin myös siitä viheliäisestä puolesta, eli siitepölyallergioista, niin sen kyllä kestää, kun saa kokea näitä muita luonnon ihanuuksia. Miten upean kirsikkapuun löysimmekään ohi ajellessa ja pakkohan se alle oli tulla kuvaamaan, niin kukkia, kuin väreihin sopivaa asua. 


Olin ommellut venyvästä ohuesta kankaasta paidan tai oikeammin tunikan, jonka voi joko kiepauttaa lantiolle, kuten kuvassa tai pitää tunikamekkona vaikka rannalla, bikinien päällä.

 Tein kuminauhakujan pääntielle ja sovittelin siihen myös nuo ohuet olkaimet, hiukan varmistajaksi. Tämän alle hyvin luontevasti värisävyn ja mallin suhteen sopi toppi, josta olenkin tehnyt postauksen täällä, sillä muuten tuntisin tässä paidassa oloni hiukan alastomaksi. 

Tunikan malli on hyvin suora ja  myös hihat ovat suorat, mutta kuminauha muotoilee ne kivasti näyttämään siltä, että olisin leventänyt niitä ranteita kohden.Jalassa minulla on kauniit suorat housut, jotka ovat hiukan hiihtohousuja muistuttavaa mallia. Nämä Mac Jeansin Anna -merkkiset farkut ovat strechiä ja tuntuvat päällä kyllä ihanan kevyiltä ja todellakin

Lue koko postaus tästä