Kiva – kamala, lemppari – inhokki -haaste

Bongasin Marinan Dioriina -blogista hauskan haasteen.  Minua ei tarvitse edes pyytää tekemään tällainen postaus, vaan sen suollan ihan pyytämättäkin. Musta-valkoisena ääripäiden ihmisenä ei ole kovin vaikea löytää kivoja ja kamalia tai lemppareita ja inhokkeja. 
Kamalin ruokaKaikki veriruuat, kuten verilätyt. En voi ymmärtää miten joku voi syödä verta! En syö myöskään minkäänlaisia  makkaroita, enkä varsinkaan sianlihaa, mihin ei tosin liity mitään ideologista syytä, vaan se on ennemminkin  mieltymyskysymys. 
HerkkuruokaKanaruuista tykkään ehkä eniten, samoin kaikenlaiset salaatit uppoavat hyvin. Tykkään yksinkertaisesta ruuasta. En kovin usein itse laita ruokaa, mutta jos laitan, se on aina hyvin simppeliä. Aika loogista.  
Jäätelölle en koskaan sano ei.  Puolet jo syöty tästäkin lootasta.
Kahviherkku, jolle sanon eiKekseistä en niin välitä. Minusta ne ovat aika turhakkeita. Joskus nuorempana kammosin rahkapiirakkaa rahkan epämiellyttävän rakenteen vuoksi (ainakin silloin se tuntui epämiellyttävältä), mutta nyt voin syödä sitä ihan kevyesti vaikka kuinka paljon.

Kahviherkku, jolle sanon kylläVoi, tykkään kovasti kahvista ja kaikesta makeasta. Myös ruuan päälle pitää saada jokin pieni

Lue koko postaus tästä