Kiva perhesunnuntai, Treffipub ja Pitch Perfect 3

Kuinkakohan monta kertaa olen käynyt Helsingin Herttoniemen Treffipubissa syömässä, no voisin sanoa aika monta. Kaikista kerroista olenkin täällä blogissa kirjoitellut, koska Pubi loistavana ruokapaikkana oli alunperin ajatukseltaan suorastaan mullistuksellinen, koska pubin fiilis on kuitenkin lämpöisen rouhean kotoisa ja henkilökunta sydämellistä ja mukavaa ja koska ruoka puhuu puolestaan eli on mielettömän hyvää.
Olen testannut Treffin kuuluisat avotulella paistetut hampparit ja suussasulavan herkulliset pirtelöt. Olen myös maistellut useamman brunssin ja ainakin mieleen muistuu, italialainen, thaimaalainen, jenkkiläinen ja nyt eilen venäläinen brunssi, jonka Treffipub kutsui syömään kiitokseksi useista omaksi iloksi kirjoittamistani blogijutuista Treffipubista. 
Mikä brunssi on sitten paras, no mahdotonta sanoa ja eilen teinkin uuden uudenvuoden lupauksen, en enää arvota asioita toinen toistaan paremmiksi, se vie ihan turhaa energiaa, etenkin jos kaikki asiat ovat yhtä hyviä. Treffipubissa on. Erilaiset brunssit vaihtuvat kaiken kukkuraksi usein ja eivät ole koskaan identtisiä, tämä on jo se asia mikä polttelee menemään Treffiin aina uudelleen ja uudelleen, jotten vaan missaisi

Lue koko postaus tästä