Kivuton elämä: Cryo-Fit Huippukylmähoito

Minun piti kirjoittaa tänään aivan toisesta aiheesta, mutta kivuton olo pakotti minut kirjoittamaan eilisestä huippukylmähoidosta Pasilan Cryo-Fitillä.
Cryo-Fitin studiolla Pasilassa on huippukylmähoito mahdollisuus.Olen kärsinyt marraskuusta saakka työtapaturmaisen nivelsiteiden katkeamisen jälkeen erilaisista kiputiloista lihaksissa ja nivelissä. Viime aikoina kivut ovat hallinneet enemmän elämään ja kipuhan vie valtavasti voimia, joten päätin kokeilla rohkeasti uutta hoitomuotoa. Kokeilin lääkkeetöntä ja nopeaa apua lupaavaa huippukylmähoitoa. Seisoin alusvaatteisillani, sukat ja tossukat jalassa 3 minuuttia noin 140 asteen kylmyydessä, heilutellen hieman jalkojani ja nautiskellen kylmyyden tuomasta hyvästä olosta kehossani. Heti hoidon jälkeen ihossa oli todella hyvä olo, virkistynyt fiilis ja huomasin välittömästi kivun lakanneen.

Huippukylmähoito tehostaa myös kollageenin tuotantoa, puhdistaa ihoa ja parantaa verenkiertoa. Tämän lisäksi aineenvaihdunta vilkastuu joten kylmähoito on myös tehokas tukikeino painonhallintaan.Kannattaa ehdottomasti mennä kokeilemaan Huippukylmähoitoa kipuihin, voin luvata, että saat avun kipuihisi ja palaudut treeneistäkin nopeammin. Huippukylmähoitoa suositellaan käytettävän 2-3 kertaa, jotta saadaan tuloksia, mutta itse huomasin jo ensimmäisen kerran jälkeen kivuttoman olotilan.Aion mennä perjantaina uudelleen Huippukkylmähoitoon, haluan voida

Lue koko postaus tästä