Kodin noita

Noituus. Sillä sanalla on monivivahteinen kaiku. Toinen ajattelee sen liittyvän satuihin, toinen pahoihin aikeisiin. Mutta oikeasti, noituus voi olla myös kaikkea hyvää. Kodin noita on jatkoa ihanalle Vihreä noita -kirjalle. Vihreä noita kulkee vihreää polkua ja on tietoinen siitä, kuinka luonnon energia virtaa hänen elämänsä ja ympäristönsä läpi. Kodin noita taas keskittyy kotiin ja keittiöön.

Jokapäiväiset asiat voivat olla maagisia. Magiaa voi löytää ja sisällyttää kaikkeen arkiseen. Se mikä näistä asioita tekee maagisia on se oma aikomus, hetkessä eläminen, tietoinen tekeminen ja keskittyminen tekemiseensä. Kotinoituuden ydin on yksinkertaisuudessa ja siinä, että oikeasti keskittyy kotona tehtäviin askareisiin, on sitten kyse siivouksesta, ruoanlaitosta tai vieraiden kestitsemisestä.
Kotinoituus ei vaadi mitään erityisiä välineitä tai loitsuja, mutta on tarvikkeita joista voi olla apua tai hyötyä. Ja mitä loitsuihin tulee, niitä kotinoita voi luoda itse.
Tämä kirja keskittyy siis kotiin pohjautuvan henkisyyden ylläpitämiseen ja henkisen kotilieden perustamiseen. Kotinoidan sydämenasia on pitää huolta kodista, perheestä ja ystävistä, sekä luoda kodista turvallinen

Lue koko postaus tästä