Kodin uusi ilme

Muhun on iskenyt sisustuskärpänen pitkästä aikaa oikein kunnolla! Mun olohuone on kokenut päivityksen uuden sohvan sekä uuden tv-tason muodossa ja oon niin innoissani näistä! Harvemmin ostan huonekaluja ihan jo siksi, että tähän mun reiluun 30m2 asuntoon ei ihan hirveän isot kalusteet mahdu, joten se tuo paljon haasteita uusia huonekaluja etsiessä. Olin kuitenkin jo pidemmän aikaan haaveillut uudesta sohvasta. Mulla ei ollut niin välttämätön tarve saada uutta sohvaa, mutta kaipasin vähän vaihtelua ja ehkä himpun isompaa sohvaa. Olin silloin tällöin katsellut netistä sohvia ja haaveillut jopa ostavani osamaksulla, mutta jotenkin aina lykkäsin asiaa.
Kunnes näin Facebookissa myynnissä täydellisen sohvan, just sen tyylisen mistä olin haaveillutkin! Aloin laittaa myyjälle viestiä, hän ei vastannut viesteihin aluksi & olin ihan varma, että sohva olisi jo ehtinyt mennä, mutta sain kuin sainkin tämän! Tää on niin täydellinen ja mikä parasta! Mä mahdun makaamaan tähän itse kokonaan. Edellinen sohva ei ollut mukavin löhöilyyn, koska maatessani siinä, jouduin

Lue koko postaus tästä