Kodinhoidon top3 ja Purenn luonnolliset pesuaineetJos perheemme kokoa ja ikäjakaumaa katsoo, jo nopealla vilkaisulla pystyy toteamaan, että siivottavaa riittää. ūüėČ Olen oman konmaritukseni jo tehnyt ja siellä tiellä jatkanut, mutta vuodenaikaan liittyvistä hiekoista, loskasta ja pölystä, sekä esimerkiksi itse ruokailemaan opettelevien pyykeistä ei pääse mihinkään. Meidän kotona siis siivotaan jo olosuhteista johtuen melko paljon. Näin tulee jatkumaan vielä pitkään. Ainakaan meidän pikkulapsiperheessä mikään ei ole ihan tiptop ja elämisen meno näkyy, ja näin saa ollakin.
Koska siivoamiseen kulutetaan kuitenkin melko lailla aikaa, olen ottanut oikeudekseni tehdä siitä vähän kivempaa. Rutiineja, karsimista ja oikeat välineet on oma top3 mitä kodinhoidon helpottamiseen tulee. Tarpeettomat asiat heti kiertoon ja säännöllisyys myös siivoamisessa. Kun asioita tekee samalla tavalla tarpeeksi monta kertaa, ajan myötä niistä tulee tapoja, joita tekee lähes huomaamatta.
Iso rooli on myös oikeanlaisilla siivousvälineillä ja puhdistusaineilla. Tiskiainetta, pyykinpesuainetta, huuhteluainetta, yleispuhdistusainetta, saippuaa ja montaa muuta kuluu, melko lailla. Samalla kun käytän ja nautin oikeanlaisista täsmätuotteista, olen halunnut tehdä sen valitsemalla

Lue koko postaus tästä