Kohti joulua – Joulukorttikuvat lapsista

*** Seuraa joulukalenteria instassa #kakspluskohtijoulua

Tervetuloa seuraamaan Kaksplus blogiverkoston tyttöjen omaa joulukalenteria. Päivittäin eri bloggaajat julkaisevat jouluaiheisia postauksia, joiden matkassa pääset fiilistelemään joulun tunnelmaa jokaisena päivänä aina jouluaattoon asti. Laita tonttulakki päähän, ota kuppi kuumaa glögiä ja inspiroidu siitä miten valmistella joulua yhdessä lapsen kanssa tai löydä ideoita omaperäisiin itsetehtyihin lahjoihin. Testaa jouluherkkuja maistuvilla resepteillä tai pongaa vinkit onnistuneisiin joulukorttikuviin.
Minä aloitan postaussarjan ja aiheena on joulukorttikuvat lapsista. Ja kyllä, vieläkään ei ole liian myöhäistä tälle! Voit käydä teettämässä kuvat vaikka perinteisesti kuvaliikkeessä tai viikonlopun aikana ehdit esimerkiksi tilata ne Ifolorilta. Heti, kun olin tämän aiheen valinnut, niin iski paniikki! Miten ihmeessä saan toteutettua joulukorttikuvat KAHDESTA lapsesta. Alkuperäinen ajatus oli koota parhaimmat vinkit siinä onnistumiseen, mutta katsotaan nyt miten tässä käy.. tuleeko postauksesta hassun hauska kuvasarja ”tältä tämän piti näyttää, mutta meidän versio tästä on..”

1. vinkki
Laita kaikki rekvisiitta valmiiksi ennen kuin lapset heräävät. Suunnittele myös kuvakulmat ja säädä kamera valmiiksi. Trust me, et halua

Lue koko postaus tästä