Kohti Oulua ja moniammatillista yksilökuntoutusta!

Ensi viikolla on vuorossa toinen jakso KELAn myöntämästä moniammatillisesta yksilökuntoutuksesta, johon osallistumme melkein koko perheen voimin. Kirjoittelin ensimmäisen viikon kokemuksistamme jo aiemmin täällä.

Tällä kertaa osaamme jo hiukan odottaa mitä tuleman pitää. Lapset ovat innoissaan, sillä vaikka viikko on toisaalta raskas ja sen aikana opitaan yhtä jos toista, niin viikko on myös pullollaan mukavaa tekemistä ja pitkiä iltoja kylpylän puolella vesipetoja leikkien.

Klexanet ja lääkelaukku

Oma matkani alkoi apteekin kautta. Kävin vihdoin ja viimein hankkimassa Klexanet, jotka ovat parhaat ystäväni jokaisella pidemmällä auto- tai lentomatkalla. Pienimolekyylinen hepariini varmistaa, etten saa matkan aikana veritulppaa ja voimme matkata hiukan huolettomammin. Lääkinnälliset sukat vedän toki napapiikistä huolimatta jalkaani. Piikkien kanssa elämään oppiminen sujuu muuten ihan mukavasti, mutta itseäni pistäminen tuntuu ylitsepääsemättömän vaikealta. Toisia pistän ihan sujuvasti, mutta itseeni piikin tuikkaaminen ei vain oikein luonnistu. Olin kyllä tässä parin viikon ajan jo käynyt itseni kanssa henkevää keskustelua aiheesta ja pyrkinyt pääsemään siihen moodiin,

Lue koko postaus tästä