KOHTI VIIDAKKOA

Long time no see! Postaustauko venyi lähes kahden viikon mittaiseksi, mutta sattuuhan sitä. Näiden parin viikon aikana oon jotenkin rakastunut meidän kotiin ihan erityisesti ja kaupoista on tullut napattua mukaan yhtä sun toista sisustusjuttua. Ja kasveja, oih kasveja ♥ Ettei tästä tulisi pelkkä kotipostaus, ajattelin jakaa samalla vähän muitakin puhelimeen alkuvuonna tallentuneita otoksia. Ennen jaoin joka kuukauden alussa edellisen kuukauden Instakuvat myös blogiin, mutta jotenkin kyllästyin siihen, että jokainen kuukausi alkaa samalla tavalla. Mä kaipaan jotenkin nyt vaihtelua kaikkeen. 

1. Mun lemppari paikka meidän kodista ♥ Ostin tosiaan töistä viltin, jolla peitin miehen tietokonetuolin, joka ei ollut koskaan käytössä ja tuossa nurkassa se oli vaan jotenkin tosi eksyneen ja ruman näköinen. 2. Kasveja ja viskiä. 3. Ruusuja lemppariväreissä. Vannoin joskus vihaavani oranssia läpi elämäni, toisin kävi. 4. Kitchen details ♥

5. Mies nappasi itselleen ärhäkän kevätflunssan, jota koitin helpottaa sillä kliseisellä kanakeitolla. Flunssa jatkuu edelleen, mutta kattila tyhjeni kerralla.

6.-9. Tammikuussa käytiin mun

Lue koko postaus tästä