Kokeiluja lehtikaalista osa 2

Minähän olen nyt hullaantunut ihan toden teolla lehtikaaliin.Se sopii lähes joka ruokaan.Postauksen lopussa varsinainen extreme testaus ūüôā
Kivaa vaihtelua ainaisille perunalastuille ovat nämä lehtikaalista valmistetut chipsit.
puolipussillista lehtikaalia (poista kovat kannat)hyppysellinen suolaahyppysellinen paprikamaustettaruokalusikallinen rypsi- tai oliiviöljyä

150 asteinen uuni ja n. 30 minuuttia.Chipsejä kannattaa käännellä välillä.

Kylläpä tulikin rapeita ja maittavia.

Me söimme nämä tällaisenaan, mutta kyllä joku dippikin sopisi tähän kaveriksi.
Sitten se minun extreme testaus.Tein Pågeninen valmiiseen pizzapohjaan juustopizzan (gouda, emmental), jonka päälle laitoin vähän lehtikaalin palasia.Aivan huippuhyvää!

Testatkaa ihmeessä lehtikaalia erilaisiin ruokiin ja tulkaa sitten kertomaan mitä tykkäsitte.

Ihanaa pääsiäistä sitä viettäville ja mukavia vapaapäiviä niistä nauttiville!

Lue koko postaus tästä