Kokeilussa öljypuhdistuskakku

Voitin jo viime vuoden puolella Rabbit Glow -blogin Eevan järjestämässä Instagram-kilpailussa öljypuhdistuskakun, jonka raaskin ottaa käyttöön vasta tällä viikolla. Tuotehan on tämän näköinen:Radiant-niminen kakku on suomalaista käsityötä! Tuotteet valmistetaan Naantalissa täysin vegaanisin ja luonnollisin menetelmin Luonkos-nimisen yrityksen toimesta. Tämä tyrniltä tuoksuva kakku sopii kaikille ihotyypeille. Tyrni sisältää mm. B-, C- ja E-vitamiineja, jotka vahvistavat ihoa ja nopeuttavat sen elpymistä. Sheavoi hoitaa ja pehmentää ihoa tehden siitä joustavan. Aprikoosinkiviöljy taas on ihoa ravitseva ja hoitava öljy. Kookosöljy ja kaakaovoi auttavat meikin sekä lian poistamista iholta. Mikä parasta, Radiantissa ei ole lisättyjä tuoksuja, joten kaltaiseni tuoksuyliherkkä voi käyttää sitä hyvillä mielin!

Luonkos lupaa tuotteen puhdistavan ja hoitavan ihoa sekä poistavan meikin – myös silmämeikin – tehokkaasti, mutta lempeästi. Allekirjoitan lupauksen täysin!

Öljypuhdistuskakku riittää n. 2–5 kuukaudeksi ja n. 60 käyttökerraksi. Se on siis kaiken muun hyvän lisäksi riittoisakin! Olen viikon käyttämisen jälkeen niin vakuuttunut, että todennäköisesti tilaan tulevaisuudessa näitä tuotteita. 5/5

Lue koko postaus tästä