Kokemuksia Re-Gen tuotteista

* Kaupallinen yhteistyö *
Aloitin Re-Gen tuotteiden testaamisen reilu puoli vuotta sitten. Mielenkiinnolla odotin tuloksia, koska tuotteista sanottiin monenlaista hyvää. Niiden vaikutukset kuvausten perusteella ovat monitahoiset. Tuotteiden sanotaan auttavan mm. raskausarpiin, ihon kuivuuteen, arpiin, ikääntymiseen ja maksaläiskiin. Tehoseruumin sanotaan myös kiinteyttävän kasvojen ihoa. 
Tuotteissa on melko voimakas tuoksu (ihovoide ja kasvoseerumi). Tuoksun antaa tuotteissa olevat kasviöljyt. Tuoksuun kyllä sopeutuu ajan kanssa mutta ensin kohtaamisella se voi tuntua liiankin voimakkaalta, varsinkin jos on tuoksuyliherkkä. Raskausarpiin erityisesti suunniteltu Re-Gen Oil sen sijaan on mukavan mieto tuoksultaan. 
Re-Gen tuotteiden vaikuttavat aineosat:
A-vitamiini auttaa kollageenin muodostuksessa ja edesauttaa ihosoluja uusiutumaan.E-vitamiini lisää orvaskeden kosteuspitoisuutta tehden ihosta pehmeän tasaisen ja joustavan.Kehäkukkaöljy on luonnollinen antioksidantti, joka auttaa ihottumien ja pinnallisten ihoärsytysten hoidossa.Laventeliöljy rauhoittaa ihoa ja on luonnollinen antiseptinen aine joka tappaa bakteereja.Rosmariiniöljy auttaa elvyttämään ihoa. Sillä on myös rauhoittavia ja antiseptisia ominaisuuksia.Kamomillaöljy rauhoittaa tulehduksia ja soveltuu erityisen hyvin rasittuneelle ja herkällle iholle.Pure Cell Oil on laboratoriossa kahdesta luonnonöljystä valmistettu öljy joka

Lue koko postaus tästä