Koko maailma seinällä

Kaupallinen yhteistyö: Papurino
Kuka muu tunnustaa, että sisustuskuume iskee aika kovasti aina syksyisin ja pimeän tullen. On niin ihanaa kääriytyä pehmeän viltin sisään ja tunnelmoida kynttilänvalossa. Minusta on jotenkin todella vaikea keksiä jotain uutta seinille, sillä haluan että koti näyttää tyylikkäältä, mutta kuitenkin omannäköiseltä. En siis innostu hirveesti perinteisistä maalauksista tai taulukollaaseista olohuoneen seinillä, vaikka jokin iso ja upea maalaus olisikin hieno katseenvangitsija. Kuitenkin viime syksynä pongasin ensimmäistä kertaa Papurinon ja heidän näyttävät puiset maailmankartat, jotka olivat juuri sellainen sisustuselementti, josta olen haaveillut. 


100% suomalaista käsityötäTänä syksynä meidän olohuoneen katseenvangitsijaksi pääsi tämä kaunis koivuvanerista tehty maailmankartta. Kartta on 100% suomalaista käsityötä ja sen pohjana on käytetty Eckertin projektiota, joten maiden mittasuhteet on mahdollisimman oikeat. Palat ovat 4mm paksuja ja karttaa on saatavana mustana sekä koivun sävyisenä. 


Puisen maailmankartan asennus seinään on helppoa ja nopeaaAlkuun mun mies oli kauhuissaan miten kartan saa asennettua seinälle, niin että maat osuu suunnilleen oikealle kohdalle. Huoli oli onneksi ihan turha, sillä

Lue koko postaus tästä