Koko viikonloppu pelkkää brunssia

* Sisältää mainoksen
Viime viikonloppu piti sisällään kaksi brunssia ja vähän kotiin tuotua naposteltavaa Crunch Brunssilta.Lauantaiaamuna oli tyttären kihlajaisbrunssi ulkona nurmikolla, iltasella istuttiin iltaa ystävien kanssa  ja sunnuntaina herkuteltiin brunssilla kotona, kotoisasti perheen kesken.
Tässä vähän tunnelmia.


Party Plannerin naposteltavat oli kyllä ihan huippuja javoisin viedä tälläisen vaikka lahjaksi, jos menisin kyläilemäänjonnekin. Nam,
Tein meille ekaa kertaa ikinä mojitoa ja pina coladaa, tosin jälkimmäiset ei onnistuneet niin hyvin sillä kookoskerma ehti vähän ottaa itseensä kun ei ollut sheikkeriä.

Koska ilta venähti vähän pitkäksi, oli ihanaa kun aamullaoli aamupala valmiina odottamassa tämän Brunssi Plannerin muodossa.
Rasia oli täynnä  raikkaita ja herkullisia herkkuja, tosin enempi aikuiseen makuun.
 Joskus on kiva, kun kaikki tulee eteen valmiina ja tulen varmasti tilaamaanCrunch Brunchin herkkuja toistekin, vaikka nämä sainkin nyt yhteistyönä.
Instagramin feedissä uusimman brunssi kuvan yhteydessä on nyt alennuskoodi, jolla saat tutustumisalennuksen josinnostut hemmottelemaan itseäsi ja läheisiäsi ja  tilaamaan.
Boksit ei ole ollenkaan arvokkaita, Party Platter 19,90€ ja Brunch Platter 24,90€ ja Crunch Brunchin sivuilta löytyy paljon

Lue koko postaus tästä