Kokoelma kerätty!

No niin pakkohan tämä kokoelma kaikessa iloisuudessaan on täälläkin kuvien kera jaettava. Ilahduin taannoin kovasti, että kerrankin keräilytarrameininki, joka aidosti kiinnostaa. Tietääkseni vielä Lidlin ensimmäinen keräilytarrakeräys. Voi kunpa vielä tulisi Disney keräilyaiheita lisää tulevaisuudessa. 
Ainoa mikä vähän jäyti, että yhden tarran sait tuhlattuasi Lidliin 20e, kun K-kaupoissa saa yhden tarran aina ostamalla 10:llä eurolla. Toisaalta K-kaupan keräilyissä saa vain alennuksella ostaa tuotteita, kun Lidlistä saa tuotteen ilmaiseksi. Toki nämä mukit eivät ole mitään suomalaista designia, mutta kuitenkin. 
Ensimmäisenä tuli tarroilla lunastettua Olaf muki, koska Olaf on niin söpö. Seuraavaksi alla oleva Sven muki, kääks onhan tuo hahmo Sven. Frozen 2 on vielä katsomatta. Sitten vasta Frozen-ja Elsa mukit. 

Ystävä kun vielä avitti 9:llä keräilytarralla, niin eipä tullut paineita saada tätä kokoelmaa kerättyä. Muistaakseni 12.1 juurikin on viimeinen keräilypäivä tai niin kauan kuin mukeja riittää. Näitä on pesty jo monet kerrat astianpesukoneessa, eivätkä ole menneet miksikään. Lasitus vaikuttaa laadukkaalta ja toivottavasti jatkuukin näin. 
Ehkä parasta

Lue koko postaus tästä