Kolme eri tyyliä ruutuhameessa


Kolme eri tyyliä ruutuhameessa
Tämä syksy on tuonut muotiin jälleen ruutukankat, hameissa ja housuissa. Itse en ole ollut niin ruutuvaatetuksen innokas käyttäjä koskaan. Mutta yksi vanha löytö kyllä tuli tehtyä ja tämä taitaakin olla ainoa ruutuinnostukseni pitkään aikaan. Keräsimme ja kuvasimme tyttären kanssa ompelemistani ruutuhameista kolme eri tyyliä käyttää ruutuhameita. Samalla tuli kivasti vietettyä äiti-tytär aikaa.

Burberrykuosi vuosien takaa

Burberryn kankaasta ompelemani ruutuhame, jonka olin tyttärelle jo luovuttanut, löytyi hänen kaapistaan. Tämä hame on jo varmasti 12-15 vuotta vanha ja jestas, se ei ole kulunut lainkaan. Kyllä kunnon villakangas kestää. Tein aikoinaan myös tyttärille vastaavasta Burberryn kankaasta, vaaleanpunaiset vekkihameet ja sitten me kuljimme yhdessä ruutuhameissamme ja olihan ne pikkutytöillä somat. 


Tämä hameen malli on hyvin yksinkertainen, sillä se aavistuksen levenee helmaa kohti, edessä ja takana on muotolaskokset ja sivussa vetoketju. Mustilla peittävillä sukkahousuilla tästä saa rennomman tai vaihtoehtona voisi käyttää pitkiä saappaita, jotka näin syksyn tullen myös lämmittävät ihanasti sääriä. 

Vaalea ruutuhame rentoon tyyliin
Tytär minulta

Lue koko postaus tästä