Kolme muskettisoturia Vilkkkilästä

Vieraskynäilijä, Carlos Adi Mikael, kertoo tänään tärkeästä asiasta, mikä koskettaa koko meidän perhettämme.  Minä, Viltsumari, toimin kirjaavana yksilönä. Jos minun  tarvitsee  kommentoida, teen omat kommenttini punaisella värillä. Ole hyvä, Carlos. 

Miau!  Kiitti, Emo! Siis kuule, mulla on tärkeää asiaa lukijoille! Voinks mä vaan kertoa, vai mitä?? ( Kerro vaan. Sä voit kertoa niinku kertoisit kaverille. Älä jännitä. Mä oon tässä sun kanssa, pikkunen). Se tapahtui tiistaina kuukausi sitten. Ihan yllärinä, eikä edes Emo ja Mamma tienneet siitä etukäteen.


Niin, siis Emo ja Mamma ovat ihmisiä niinkuin meidän isoin velipoikakin. Sit mulla on iso isoveli myös kissana ja hän on Luis. Me näytetään kaikki eriltä, mut ollaan silti yhtä suurta perhettä. Tai no, vanhin veli asuu muualla, kun hän aikoo isona semmoseen töihin, missä voi sanoa koko Suomelle soosoo, EI Tai HYVÄ POIKA! Hmm..mielenkiintoista. Politiikassa sanotaan kylläkin vähän eri tavalla kuin jos komennan tai kehun sinua ja Luisia. 

Ai jaa.. Semmonen politiikkamies kuitenkin. Mun Emo