Kolme tuotetta kestävään silmämeikkiin

Oletko huomannut eroa siinä, kuinka meikkaat arkena ja kuinka viikonloppuna? Entä silmämeikki, käytätkö mieluummin mattaa vai kimalletta vai molempia? Olisiko sinusta kiva, jos yhdessä ainoassa luomiväripaletissa olisi sekä mattaa, että hentoa kimalletta, joita voisit käyttää yksin tai yhdessä ja sävymaailmakin olisi yhtenevä, eikä sitä sun tätä sekaisin? 
Minä sain joululahjaksi Ruohonjuuresta aivan ihanan meikkipaletin, jonka haluan sinulle näyttää ja samalla myös mielestäni laveran ja Beauty popupin parhaat tuotteet silmämeikin teossa. 

Olen todella innoissani tästä puisesta rasiasta, joka sisältää kertakaikkisen ihanat arki- ja juhlameikkisävyt juuri minun makuuni. Keski-ikäisenä naisena en enää välitä niinkään todella kimaltavasta silmämeikistä, enkä rohkeista väreistä, sillä luomeni ovat raskaat muutenkin. Luonnon sävyt korostavat suuria silmiäni paremmin. 

Aloitetaan kuitenkin pohjustuksesta, sillä pohjustus on erityisen tärkeää kaikille iästä riippumatta. Silmämeikin saa paremmin pysymään koko päivän, kun pohjustaa luomet ensin.  Sain laveran silmämeikinpohjustusvoiteen testiin, enkä aio luopua. 
lavera Eyeshadow Base -pohjustusaine on väritön, joten se sopii vaaleiden ja tummien sävyjen kanssa erinomaisesti. Pelkkä värivoidehan saattaa muuttaa vaaleaa

Lue koko postaus tästä