Kommelluksia keittiössä

Pirtsakka paukkanen paukkuu ulkona, mutta niin upeita aurinkoisia päiviä että on ollut ihan pakko nauttia ulkoilusta sekä yksin että koirien kanssa. Khyllä, oon todellakin päässyt lenkille ihan itseksenikin, mikä kyllä aika saavutus.
Keittiössäkin on tullut häärittyä, ainakin insta-seuraajat ovat saaneet huomata että siellä valmistuu yhtä sun toista.Onko teille käynyt koskaan niin, että uusi ruoka on syntynyt vähän kuin vahingossa?
Me oltiin yhtenä päivänä kaupassa ja suunniteltiin että tehdään uunilohta ja muusia ,kun vasta oli ollut lohikeittoa. Nooh, seuraavana päivänä aloin käsitellä lohta, pilkoin sen isohkoiksi paloiksi, maustoin ja aloin kuorimaan pottuja, 
Siinä vaiheessa tajusin että mitä ihmettä oon tekemässä, siis piti tehdä uunilohta, ei keittoa 😀 Hätä ei ollut tämän näköinen, päätin tehdä uunilohta mutta erilailla. Ladoin kalapalat uunivuokaan, kermaa ja creme cuisinea päälle. Puristin vähän limeä ja sitruuna, sekä leikkasin tilliä päälle ja koko komeus uuniin.Eihän tämä lopulta eronnut uunilohesta muutoin kuin että puuttui kalan nahka.Tekevälle saatuu :DOnko sulle sattunut keittiössä vastaavia kömmähdyksiä?


Mies on monesti

Lue koko postaus tästä