Konepajan kortteli siivouspäivä

Kesän yksi mahtavimpia tapahtumia on ollut Siivouspäivä. Viikonloppuisin voi järjestää korttelikirppiksiä ja tietenkin sellainen vetää ihmisiä lähiympäristöstä tekemään löytöjä. Nyt kun on viimeiset hetket ennen töitä ja koulua, niin tietenkin juoksemme etsimässä pojille kouluvaatteita ihan jokaisesta kirppiksestä, joista ilmoituksia näemme.
Mieluusti tuen näitä korttelikirppiksiä ihan siitä syystä, että ne elävöittää kaupunkia valtavasti ja siinä lomassa saa tehdä mahtavia löytöjä kasvaville lapsille, sekä tietenkin muille perheenjäsenille. Konepajan korttelikirppiksellä oli kiva huomata se, että myös miehet ovat alkaneet tulla kodeistaan ulos ja myyvät tavaroitaan. Aika mahtavaa. Siivouspäivän korttelikirppiksessä on sekin hyvä juttu, että paikkamaksuja ei ole ollenkaan.

Aina pitää hiukan kritisoida myös. Nimittäin joillakin oli hinnat ihan kohdallaan mutta toivoisin silti sitä hintakritiikkiä kaikilta myyjiltä. Miettikää millä rahalla itse ostaisitte jokin tuotteen ja vähän miettiä myös sitä, että mistä se on ostettu. Vain vatiinivuorisesta villakangastakista voin olla valmis maksamaan sen 25€ mutta en mistään näistä ketjuliikkeiden takeista vaikka olisi miten hyvässä kunnossa.
Mutta onneksi tällä

Lue koko postaus tästä