Kööpenhaminan parhaat

Ajattelin, että kolme postausta riittäisi tuosta meidän parin päivän Kööpenhaminan reissusta, mutta enhän mä voi olla jakamatta niitä Köpiksen parhaita paloja vielä näiden kolmen muun postauksen lisäksi. Aina näissä matkapostauksissa käy näin. No eniwei moni teistä toivoo matkapostauksia aina paljon ja te jotka ette, skipatkaa! How easy is that.

Tosiaan ensiksi jaoin reissukuulumisia vähän postauksessa Pieni katsaus Kööpenhaminaan ja Kööpenhamina 1/2 postauksessa kerroin pähkinänkuoressa meidän ekasta päivästä, kun taas Kööpenhamina 2/2 oli meidän toinen päivä pähkinänkuoressa. Haluan silti jakaa vielä muutamia pieniä juttuja meidän reissultamme, mitkä jäivät erityisesti mieleen ja mitä on hankala näihin kahteen edelliseen postaukseen ujuttaa.

Pubit ja terassit
Aivan ihana tunnelma. Yleensä kaupunkilomilla juostaan pää kolmantena jalkana, mutta täällä osasimme myös istahtaa alas ja nauttia lomasta. Harmi ettei samantyylisiä pubeja löydy ihan täältä meiltä Kuopiosta. Kesäisin taas nuo terassit olisivat varmasti täynnä, mutta niissä olisi silti fiilis kohdillaan.

Puisto-alueet
Keskikaupungissa kierreltiin hurjan paljon, mutta se ei ollut sellaista betoniviidakkoa, sillä kulman takaa

Lue koko postaus tästä