Kootut parisuhdevinkit – ajatuksia rahasta, kotitöistä ja muusta mukavasta

Tänään palataan vielä viimeviikkoiseen parisuhdeteemaan, sillä halusin tulla jakamaan lisää oivalluksiani ja ajatuksiani parisuhdearkeen ja -elämään liittyen. Tällä kertaa luvassa on ehkä hieman enemmän mielipiteitä jakavia mietteitä, sillä alta löytyy pohdintoja muun muassa kotitöistä ja rahasta.


Valitse taistelusi. Yhteinen ja oma elämä helpottuvat kummasti, kun ei valita aivan jokaisesta asiasta. En ole juuri koskaan riidellyt kotitöistä tai rahankäytöstä. Ja kyllä, meilläkin on välillä tili tyhjänä ennen palkkapäivää, sukkia sängyn vieressä, tiskit tiskaamatta, parveke pesemättä, villakoira-armeija vaanimassa sängyn alla, kävelemään lähteviä tomaatteja jääkaapissa ja mitä vielä. Mutta mitä sitten? Se on elämää, eikä se ole aina niin vakavaa!

Nalkuttaminen (sen lisäksi, että se on ihan oikeasti ärsyttävää) on helppo tapa pilata parisuhde ja katkaista tunneyhteys. On tyypillistä, että mies vetäytyy nalkutukselta turvaan hiljaisuuden kuoreen ja koettaa rauhoittaa tilannetta vetäytymällä, mikä taas saa naisen raivostumaan entistä enemmän – ja haitallinen kierre on valmis. Tämä nalkutuksen ja vetäytymisen noidankehä tappaa tunneyhteyden ja vaikuttaa negatiivisesti pariskunnan kiintymyssuhteeseen.

Jos puolisosi

Lue koko postaus tästä