Korealainen lasi-iho

Korealaiset tavoittelevat ihonhoidossaan lasi-ihoa, eli kiiltävää ja täydellisen tasaista ihoa. Kiiltävä ei kuitenkaan tässä tapauksessa tarkoita rasvaisen kiiltävää vaan jopa vetisen kiiltävää. Tämän takia myös korealaisissa ihonhoitotuotteissa lukee usein ”whitening”, joka ei suinkaan viittaa ihon valkaisuun vaan tasaiseen kirkkaaseen ja puhtaaseen ihoon.
Pakkohan se on myöntää, stereotyyppinen korealaisten naisten iho näyttää todella hyvältä. Kukapa nyt ei haluaisi täydellisen tasaista ja kirkasta ihoa. Lasi-iho on kuitenkin meille suomalaisille todella vaikea saavuttaa. Jaan kuitenkin muutaman vinkin, joilla päästään hieman lähemmäksi korealaisten tavoittelemaa lasi-ihoa.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Henkilön Sarah Lee (@sarah_glow) jakama julkaisu Kesä 1, 2018 kello 6.53 PDT

Tärkeimmässä asemassa lasi-ihon tavoittelussa on kosteutus, kosteutus ja kosteutus. Jos iho on kuiva, se ei voi näyttää ”vetiseltä”. Kuitenkaan ihon muuta hoitoa ei tule unohtaa vaan ihonhoidon täytyy olla puhdistuksesta lähtien kunnossa. Tärkeää on myös muistaa aurinkosuoja, sillä vaalea ja kirkas iho ei tarkoita auringossa palanutta ihoa.Kun ihonhoito on perusteellisesti kunnossa, voidaan aloittaa kosteuttavien

Lue koko postaus tästä