Korealaiset meikit testissä

*Yhteistyössä Yeppo.fi
Olen ollut hetken aikaa suorastaan kosmetiikkataivaassa, kun sain ihania korealaisia meikkejä testiin.Tässä lyhyt esittely kaikista testaamistani tuotteista ja lopussa teillehuikea alennuskoodi jolla pääsette halutessanne shoppailemaantodella edullisesti korealaista kosmetiikkaa ♥

YEPPO Downy Cheek Blusher KLIK
Mulla on voidemaisista poskipunista todella vähän kokemusta, mutta tykästyin tähän ihan täysillä.Sävy on ”01 Downy Pink” ja se on hempeän vaaleanpunainen. Poskipuna levittyi poskille ihan uskomattoman hyvin ja puna on todella luonnollinen.
EGLIPS water glaze tint sävyssä 02 Peach KLIK
Glyseriiniä sisältävä huulikiilto, joka kosteuttaa huulia.
Sävy Peach tuoksuikin ihan persikalta.Tykkään huulikiilloista ja tästäkin, se oli helppo levittää ja pysyi huulilla ihan kivasti.

BBIA Lash Salon Mascara KLIK
Testaamani ripsari on sävyssä 02 Flat Brown ja tämä on selvästi tarkoitettu aasialaisille ripsille, sillä en saanut ripsarilla omiin ripsiini yhtään voluumia tai pituutta. Toki ruskea sävykin vaikutti asiaan, sillä en juurikaan ruskeita sävyjä ripsareissa käytä. Vaikka ripsari lupaa pituutta, kaarevuutta ja voluumia, se jäi kohdallani pelkäksi lupaukseksi.


BBIA Lip Oil sävyssä 01 Fresh KLIK
Huuliöljy,

Lue koko postaus tästä