Korjaavat tuotteet meikille


Kun löytää jonkun, johon ihastuu, haluaa olla lähellä koko ajan. Hymy kasvoilla leviää sen myötä, mitä lähemmäs pääsee ja mitä enenmmän saa nauttia siitä ihanuudesta. Perhoset vatsassa, euforia, kaikki on niin kaunista ja voittamatonta. Sen tunteen kun pääsee kokemaan edes kerran elämässään, tietää, mitä on onnellisuus ja ihastuminen. Ihastuitpa sitten toiseen ihmiseen, lemmikkiisi, johonkin herkkuun tai vaikkapa verkkokaupan antimiin.

Minun yksi ihastuksistani on TheBos-verkkokauppa, joka on täynnä yllätyksiä joka kerta, kun sinne menen. Uutuudet houkuttelevat kokeilemaan ja Ale-kori tarjoaa todella pienellä rahalla erilaisia ”herkkuja” meikeistä huiveihin ja koruihin. Tämänkin postauksen löydöt ovat kyseisestä verkkokaupasta bongattuja aiemmin jo. Koska ale-korin tuotteita ei enää saa sen jälkeen, kun ne on pois myyty, en tätä tuotepariakaan voi sinulle linkittää. 
 Lopputulos on peittävä, mutta luonnollisen näköinen. 

HD Pro Conceal-peiteaineet toimivat erinomaisesti peittäessään pieniä virheitä kasvoilta. Minun ongelmakohtiin hommaamani  Green Corrector, eli tuo vihreä tuubi, tasoittaa ihon punaisuutta, kuten näppyjä ja couperosaa ja lila tuubi, Lavender Corrector, häivyttää

Lue koko postaus tästä