Korona-arkea ratkomassa

Maaliskuussa aloittamamme vapaaehtoinen eristäytyminen poiki tukun pulmia, joista osa ratkesi helpommin kuin toiset ja osan kanssa painitaan yhä.

Vaikka kotivaramme on aina ollut varsin hyvänlainen, niin kaikkia pulmia ei hyvä kotivarakaan ratkaise. Ja myönnettävä on, että kotivarakin teki pienen tepposen, mutta siitä lisää toisessa postauksessa.

Viime aikoina on ratkottu mm. seuraavanlaisia pulmia: kuivakäymälän tulevat kuivikkeet, apteekki ja jätehuolto sekä liimapuikko. Osaan ratkaisu löytyi helposti ja vaivattomasti, mutta osan kanssa painitaan yhä.

Ulkohuussikin on ollut käytössä koko talven. Kuivakäymälä ja sympatiat vessapaperin hamstraajille

Meillä ostetaan monen muun suomalaisen tapaan vessapaperit isoissa paaleissa. Yleensä niitä on meillä useampikin, sillä kuusi henkinen perhe vaatii myös paljon vessapaperia. Paalit vaativat myös jonkin verran säilytystilaa.

Hiukan mietteliäänä olen seurannut somessa käytävää vessapaperikeskustelua koronavirusta koskien. Somessa on naurettu hamstraajille ja muistutettu, että vessapaperia ei tarvitse, jos on bidee. Myönnän. Käsisuihku on erittäin kätevä ja meidänkin WCstämme sellainen löytyy. Siitä ei vain

Lue koko postaus tästä