Korresin myymälä avattu Lasipalatsiin ja ihana arvonta!

*Kaupallinen yhteistyö Korres

Jee lempparini Korresin lippulaivamyymälä avattiin 15.12 Helsingin keskustan Lasipalatsiin Mannerheimintie 22-24 ja käynti Simonkadun puolelta. Korres on brändi johon olen rakastunut vuosia sitten ja raijannut brändin tuotteita Kreikastakin purkkitolkulla, mutta eipä tarvitse enää raijata. Nyt voin pyyhältää itse liikkeeseen kurkkimaan aina Korresin uusimmat tuulet ja omat vanhat suosikit. 

Myymälä on pullollaan Korresin tuotteita ja niitä löytyy peräti yli 500 erilaista. Niin ihonhoito, lempparini kroppatuotteet, tuoksut, laadukkaat meikit ja aurinkotuotteet. Ne ketkä asuvat kauempana, niin hyvä on muistaa Korresin verkkokauppa. Mutta kaikki pääkaupunkiseudulla asuvat ja Helsinkiin vierailulle tulevat, käykää ihmeessä liikkeessä tutustumassa, sillä parhaiten tuotteisiin toki tutustuu kokeilemalla ja tuoksuttamalla. 

Myymälässä on tällä hetkellä kivoja avajaistarjouksiakin. Tuotteet ovat erittäin selkeästi hahmotettavissa ja esillä kivasti valkoisissa hyllyissä. Vaikka tuotteita on paljon, ei mieleen tulee lainkaan sekamelskaa, vaan tuotteita on helppo tutkiskella sarja sarjalta. Ilahduttavan selkeä ja tyylikäs esillepano. 

Tietenkin ihastuin näihin lapsille suunnattuihin tuotteisiin, jotka on tarkoitettu herkälle iholle. Avaruusraketti vesimelonisuihkugeeli oli just eikä melkein omaan makuun. Lisäksi näistä oranssikeltaisista kroppatuotteista tulee mieleen oma retro 70-luvun lapsuus, ihanat!

Korresilla on erittäin laadukkaat ihonhoitosarjat ja esimerkiksi Souliina vannoo Black Pine-sarjan nimeen ja itse tykkään taas kovasti tuosta Wild Rose-sarjasta. 

KORRES on kreikkalainen apteekkikosmetiikkasarja, jonka luonnollisiin ainesosiin perustuvat tuotteet ovat tehokkaita, innovatiivisia ja turvallisia käyttää. Tuotekehitys tapahtuu sekä tutkimustulosten että vankkumattomien arvojen pohjalta. KORRESille on tärkeää luoda iho- ja ympäristöystävällisiä tuotteita, käyttää niissä ainutlaatuisia ja tutkitusti tehokkaita kreikkalaisia yrttejä sekä välttää synteettisten raaka-aineiden, kuten mineraaliöljyjen, silikonien ja propyleeniglykolin, käyttöä.

Meikkien saralta ihan lemppareitani ovat huulikiillot, joissa on runsaasti pigmenttiä, pysyvät pitkään huulilla ja niissä on ihanan hoitava koostumus. 

Intiimialueille löytyy myös oma tuotteensa ja vielä todella kauniissa pullossa. 

Inkivääri Lime kroppatuotteet ovat uusia lemppareitani ja onpa mieskin todennut, että suihkuun on jäänyt erittäin hyvä tuoksu, kun olen suihkutellut näillä tuotteilla. Basil ja Lemon on ollut toinen klassikkosuosikkisarja ja Santorini Vine-sarja.

Sain vielä arvottavaksi kahdelle teistä kyseisen joululahjapakkauksen, joka on juuri pullollaan kaikkia omia suosikkejani. Koska arvonnan sponsoroi ja postittaa Korres, niin arvontaan osallistuville kaikille tasapuolisesti yksi arpa. 🙂

Arvonnan säännöt: 

Yksi arpa kaikille osallistujille

Kerro kommenttikentässä löytyykö oma Korres suosikki tai onko Korres tuttu merkki sinulle?

Arvonta on voimassa 18-26.12.2018

Kaksi voittaa yhden Korresin joululahjapakkauksen

Osallistujan tulee osallistumiskommentissaan antaa suostumus siihen, että hänen yhteystietojaan saa käyttää arvonnasta tiedottamiseen. Mikäli osallistuja haluaakin peruuttaa suostumuksensa yhteystietojensa käyttöön ja arvontaan osallistumisen, sen voi tehdä jättämällä kommentin: ”Peruutan suostumukseni” tämän postauksen kommenttilaatikkoon tai ottamalla yhteyttä arvonnan järjestäjään osoitteeseen tiia68@gmail.com


Korres lippulaivamyymälä Lasipalatsi Mannerheimintie 22-24 ja käynti Simonkadun puolelta. Avoinna ma-pe 10-19, la 10-17 ja su 12-16. 

Myymälässä kannattaa käydä, siellä teitä odottaa toinen toistaan ihanimpia tuotteita, jotka ovat omia suosikkejakin olleet jo vaikka kuinka kauan. <3

Lue koko postaus tästä